Tehnic:

Vânzări:

Protecție Perimetrală

Cum te putem Ajuta

Panouri Video Wall

Soluții profesionale de control acces automatizat în incinte: Sistem de taxare,  Sistem administrare locuri libere parcare,  Contorizare locuri libere parcare, Informare calatori

Sitemul de control acces

O astfel de execuție profesională nu este o operațiune simplă, deoarece necesită o echipă profesionistă care să asigure calitatea lucrării și este, de asemenea, parte integrantă a sistemului de control al accesului, cum ar fi:

  • Bariere automate
  • Protectie perimetrala
  • Gestionare accesului
  • Managementul accesului
  • Obstacole și uși rotative
  • Porti automatizate

Fiecare dintre aceste elemente contribuie la instalarea eficientă a sistemelor de control acces si este totodată un element care asigura functionarea ideala a sistemelor de securitate ale companiilor si institutiilor al căror acces trebuie restrictionat.

Contribuția noastră

Viitorii noștri parteneri au clădiri care trebuie să monitorizeze selectiv și să restricționeze accesul.Ei vor găsi cea mai bună soluție la problemele de management si securitate al accesului. Acest lucru se poate realiza desigur în sistemul de control al accesului, care este eficient și ține pasul cu ultimele tendințe tehnologice.

Desigur, performanța unui astfel de sistem de securitate depinde de expertiză echipei de tehnicieni care instalează sistemul de control acces. Urban Espace speră să se asigure că toți viitorii angajați pot obține rezultate din experiența de peste 15 ani a echipei la fața locului. Cel mai bun în acest sens. Abilitățile în care toți partenerii Urban Espace pot avea încredere nu sunt doar abilități tehnice bazate pe expertiză și expertiză, ci și atenție serioasă și detaliată acordată parteneriatelor pe termen lung.